Σχετικά με εμάς

Taking a picture after a successful dive

Το Sea Action είναι ένα υπερσύγχρονο καταδυτικό κέντρο PADI. Η PADI είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός καταδύσεων παγκοσμίως, με διεθνή πιστοποιήσεις. Το καταδυτικό μας κέντρο λειτουργεί με βάση διεθνή πρότυπα ασφάλειας και εκπαίδευσης που έχουν ως μέριμνα, ασφαλείς καταδύσεις.

. . .
Night diving Picture with two customer after diving Lessons in pool
. . .
Bottom of the sea 1 Bottom of the sea 2 Bottom of the sea 3
. . .
Bottom of the sea 4 Bottom of the sea 5 Bottom of the sea 6

Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής του καταδυτικού κέντρου είναι ο Στούμπος Λεονταρίδης Μιχαήλ, ο οποίος είναι πτυχιούχος PADI Master Scuba Diver Trainer και έχει μακρά εμπειρία στο τομέαν των καταδύσεων. Ο Μιχάλης είναι εκπαιδευτής καταδύσεων, ναυαγοσώστης και πρώτων βοηθειών (First First Response). Επιπλέον, είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην κολύμβηση και Διδάκτορας του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Τέλος, εργάζεται ως επαγγελματίας δύτης, πραγματοποιώντας υποβρύχιες επιχειρήσεις, μιας και είναι απόφοιτος της Σχολής Δυτών Καλύμνου Kalymnos Commercial Diving School. Όλοι οι εκπαιδευτές του καταδυτικού μας κέντρου είναι πιστοποιημένοι από τον οργανισμός της PADI και όλοι διαθέτουν πιστοποιητικά πρώτων βοηθειών και όλες τις απαιτούμενες άδειες.

. . .
Scubadiving 1 Scubadiving 2 Scubadiving 3
. . .
Scubadiving 4 Scubadiving 5 Scubadiving 6

Οι επισκέπτες του καταδυτικού κέντρου μπορούν να κάνουν πολλά είδη καταδύσεων, όπως καταδύσεις με σκάφος και από την ακτή, σαφάρι καταδύσεων κ.λπ. Επίσης, οι πιστοποιημένοι δυτές μπορούν να παρακολουθήσουν πολλές ειδικότητες:

 1. Βαθιά κατάδυση
 2. Κατάδυση από σκάφος
 3. Ψηφιακή υποβρύχια φωτογράφιση
 4. Δύτης με όχημα προώθησης
 5. Στεγανή στολή
 6. Νυχτερινή κατάδυση
 7. Ναυαγιοκατάδυση
 8. Εμπλουτισμένος αέρας
 9. Παροχέας οξυγόνου εκτάκτου ανάγκης
 10. Τελειοποίηση ρύθμισης πλευστότητας
 11. Προστασίας Περιβάλλοντος

Αν θέλετε να εξερευνήσετε τον υποβρύχιο κόσμο με ασφάλεια, επισκεφθείτε το καταδυτικό κέντρο Sea Action. Εάν φοβάστε τη θάλασσα ή το βυθό, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Μην χάνετε άλλο χρόνο! Είμαστε εδώ για να σε ξεναγήσουμε στο βυθό με ασφάλεια και πολύ διασκέδαση.

. . .
Bottom of the sea 7 Bottom of the sea 8 Bottom of the sea 9