Ξεκινήστε το PADI® Scuba Education Online Εάν θέλετε να μάθετε να κάνετε καταδύσεις ή είστε ήδη δύτης που ψάχνει έναν ευέλικτο τρόπο για να προσαρμόσετε ένα άλλο πρόγραμμα κατάδυσης στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας, τα διαδικτυακά προγράμματα scuba της PADI είναι ο τρόπος να τα παρακολουθήσετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως με το τμήμα ανάπτυξης γνώσεων του μαθήματος και να εργαστείτε με τον δικό σας ρυθμό χρησιμοποιώντας το σύστημα PADI eLearning®. Αυτή η βολική, διαδραστική επιλογή μελέτης σάς επιτρέπει να μάθετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο. Το PADI eLearning σάς επιτρέπει:

Να μάθετε παρακολουθώντας, ακούγοντας, διαβάζοντας και αλληλεπιδρώντας με ένα δυναμικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Πρόσβαση στο υλικό για ένα έτος, καθώς και απεριόριστη πρόσβαση σε μια ηλεκτρονική έκδοση του εγχειριδίου μαθημάτων. Επικοινωνήστε με το τοπικό κέντρο καταδύσεων PADI ή το Resort σας όποτε έχετε απορίες σχετικά με το τι μαθαίνετε. Να μπείτε γρήγορα στο νερό - εφαρμόζοντας όσα έχετε μάθει - όταν συναντάτε τον Εκπαιδευτή PADI. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τα μαθήματα καταδύσεων; Εγγραφείτε στο Open Water Diver σήμερα.

Η εκμάθηση της κατάδυσης απαιτεί ανάπτυξη γνώσης - συμπεριλαμβανομένων γεγονότων, αρχών και εννοιών - και δεξιοτήτων κατάδυσης, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών και μεθόδων. Το PADI Open Water Diver χρησιμοποιεί βίντεο, ήχο, γραφικά και ανάγνωση για να σας βοηθήσει να μάθετε, καθώς και σύντομα κουίζ που σας επιτρέπουν να μετρήσετε την πρόοδό σας και, στη συνέχεια, προσφέρει μια κριτική για οτιδήποτε τυχαίνει να χάσετε. Αναπτύσσετε δεξιότητες κατάδυσης κατά τη διάρκεια των πραγματικών καταδύσεων με έναν εκπαιδευτή PADI στο PADI Dive Center ή Resort. Με την ολοκλήρωση της ανάπτυξης γνώσεων στο διαδίκτυο, είστε έτοιμοι να συναντηθείτε με τον εκπαιδευτή σας και να αρχίσετε να διασκεδάζετε στο νερό.

Είστε έτοιμοι να συνεχίσετε την εκπαίδευση των καταδύσεών σας; Επιλέξτε από τα παρακάτω προγράμματα για να ξεκινήσετε το επόμενο μάθημα PADI:

Advanced Open Water Diver Rescue Diver Enriched Air Diver Digital Underwater Photographer Divemaster Instructor Development

Θέλετε απλώς να ενημερώσετε ή να αυξήσετε τις γνώσεις σας για τις καταδύσεις; Επιλέξτε ένα από τα ακόλουθα προγράμματα:

ReActivate - Scuba Refresher Program Dive Theory Πολλά προγράμματα PADI eLearning είναι διαθέσιμα σε διαφορετικές γλώσσες. Εγγραφείτε τώρα στο PADI eLearning!

Μάθετε περισσότερα από: Περιήγηση στις συχνές ερωτήσεις για την πιστοποίηση κατάδυσης (Συχνές Ερωτήσεις)

Next Post